Voor wie

Je weet al heel duidelijk waar je hulp voor zoekt. Of misschien weet je zelf niet zo goed waar je naar op zoek bent. Wat je wel weet is dat je verandering wil en je beter voelen. Toch ben je niet voor niets op mijn website terecht gekomen! Holistische massagetherapie kan écht uitkomst bieden bij tal van hulpvragen. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van:

-Lichamelijke pijn in bijvoorbeeld rug- nek- of schouders

-Stress, burnout, of hoofdpijnklachten

-De diagnose Kanker

-Chronische ziekte of aandoening

-Je het vertrouwen in je lijf wilt herstellen

-Emotionele spanningen zoals verdriet of onrust

-Klachten zonder duidelijke medische oorzaak 

-Uitgedokterd zijn

-Symptomen waar je al jaren mee tobt

-Je behoefte hebt aan reflectie 

-Je gewoonweg niet lekker in je vel zit

-Je behoefte hebt aan iemand die met jou meekijkt bij waar je nu staat in het leven

-Je bent op zoek naar ‘iets’ maar je weet zelf niet goed wat jou helpen kan

Wanneer je kiest voor holistische massagetherapie kies je voor een toegewijde, weldadige lichaamsgeoriënteerde therapie. Het verkrijgen van inzicht en bewustwording van de oorsprong symptomen en klachten spelen daarbij een belangrijke rol. In dat proces van leren en ontspannen begeleid ik je. 

Jouw input en winst

Daarentegen ben jij bereid om je open te stellen voor zelfonderzoek, contact maken met je lijf, tot voelen. Holistische massagetherapie kan zo écht iets voor je betekenen. Jezelf beter leren begrijpen en wat je nodig hebt is absolute een meerwaarde die holistische massagetherapie je brengt. Een investering in jezelf waarvan je je leven lang profijt hebt.

Voor wie niet

Ik ga eerlijk tegen je zijn. Zoek je alleen een massage die spieren even losmaakt of knopen wegmasseert? Wil je even stevig aangepakt worden, een quick fix? Hoop je dat ik jouw problemen voor je oplos? Dan is Holistische massagetherapie niet wat je zoekt en kan ik niets voor jou betekenen. 

Nieuwsgierig geworden of twijfel je?

Ben je nieuwsgierig of twijfel je of holistische massagetherapie iets voor jou kan betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik sta je graag te woord. Wil je gebruik maken van holistische massagetherapie? Dan is een verwijsbrief van de huisarts of specialist niet nodig.

Contra-indicaties

Er zijn medische redenen waarbij massage niet verantwoord is. Deze  contra-indicaties gelden bij:

 

  • hartafwijking
  • verse of ernstige verwondingen
  • spataderen
  • complicaties tijdens de zwangerschap
  • koorts
  • infecties
  • algeheel onwel zijn

Is er bijvoorbeeld sprake van een hartafwijking of spataderen? Overleg dan eerst met je behandelend arts of verloskundige.

Aangesloten bij:

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?