Voice dialogue

Voice dialogue

Heb jij dikwijls de ervaring dat een bepaald gevoel het leven van je overneemt of bepaald? Een gevoel van schuld, opgejaagdheid of kwetsbaarheid? Is er gewoonlijk een stem in jou die kritiek heeft op alles wat je doet? Voel je je daardoor klein en ongelukkig?

Voice dialogue helpt jou om daar verandering in te brengen!

Wat is Voice dialogue

Voice dialogue coaching is een krachtige methode waarbij in gesprek wordt gegaan met verschillende delen van jouw zelf. Voice dialogue is bedoeld om zelfkennis, persoonlijke groei en transformatie te vergroten.

Als mens besta je namelijk uit verschillende delen die ook wel ik-delen worden genoemd. Jouw ‘ikken’ hebben ieder hun eigen karakter en energiepatroon.  Zo’n deel kan een erg dominant karakter hebben, maar ook volledig zijn weggestopt. Dit is sterk bepalend hoe je jezelf en het leven ervaart. 

Jouw ‘ikken’ ervaren het leven ieder op een eigen manier en hebben elk hun eigen verhaal en dynamiek. Als voice dialogue coach help ik jou om in de verschillende ik-delen te stappen. Vervolgens nodig ik met de voice dialogue methode jouw ik-delen uit om vrijuit te spreken en hun verhaal te doen. Je gaat zelf ervaren dat deze energiepatronen dikwijls een verrassend en essentieel inzicht in hun doel geven.

Voordelen van Voice dialogue

– Zelfacceptatie

– Persoonlijke groei

– Vergroot zelfkennis

– Geeft meer innerlijke rust

– Maakt onbewuste bewust

– Geeft inzicht in eigen energiepatronen

– Geeft toegang tot energie waardoor heelheid ontstaat

Voice dialogue en holistische massagetherapie

Voice dialogue kan ook helpen bij klachten zoals migraine, vermoeidheid en lage rugklachten. Dat maakt voice dialogue tot een doeltreffend integraal onderdeel van holistische massagetherapie. Is holistische massagetherapie niets voor jou maar wil je wel graag werken met voice dialogue? Dat kan! In het intakegesprek brengen we samen in kaart waar je aan wilt werken en adviseer ik je over het traject. 

 

Aangesloten bij:

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?