Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’ wat ‘geheel’ of ‘volledig’ betekent. Ik zie ieder mens als uniek en een onlosmakelijk geheel van lichaam en geest. Emoties, je fysiek en energetisch lichaam, ervaringen, voeding: alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op elkaar. Je lichaam is een waardevol en voelend organisme. In het lichaam is voelbaar hoe het leven met jou communiceert en wat jouw response daarop is. Kortom: het laat je precies voelen hoe het met je is, waar je wel of niet mee verbonden bent, wat je nodig hebt of juist niet. Vanuit deze aandachtsvolle visie werk ik.

Betrek je lijf in je leven

Lichamelijke klachten, emotionele spanningen of niet lekker in je vel zitten: het zijn namelijk signalen van je lijf en innerlijke wereld. Je lichaam vraagt hiermee om jou onverdeelde aandacht die nodig is voor datgene wat uit balans is. Je zou kunnen zeggen dat je lijf een complex voelend kompas is die precies laat merken wanneer je van je eigen koers bent geraakt.

Herkenbaar?

Is het contact met je lijf en verbinding met je voelend vermogen ergens ‘verloren’ gegaan? Dan kan je zo het leven ervaren als een strijd of competitie. Of je voelt je als een kop zonder kip. Voor je het weet ben je ‘ineens’ ziek of ervaar je pijn, leegte misschien. Je hebt er al die tijd weinig van gemerkt omdat je vergeten was om je lijf te betrekken in je leven. Herkenbaar?

madelief-hartLichaamswijsheid

Contact maken met je lichaam, voelen hoe het écht met je is, is van essentieel belang. Zo helpen jij en je lijf elkaar om vanuit de essentie te leven en energiek, gelukkig en in balans te zijn. Holistische massagetherapie geeft niet alleen inzicht en bewustwording bij jouw hulpvraag. Het helpt je ook om verbinding te krijgen met je lijf en diens intuïtieve wijsheid te betrekken in je leven.

Aangesloten bij:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?