Ik had al van alles gedaan met mijn rugklachten, maar bleef sukkelen. Aandacht voor mijn gevoelens en emoties binnen holistische massagetherapie heb ik als menselijk, persoonlijk en belangrijk gevoeld. Door je verschillende massagethechnieken en bewustzijnsoefeningen ben ik tot inzicht gekomen dat mijn innerlijke houding eigenlijk alles te maken had met mijn rugpijn. Wat betekent dat ik zelf de sleutel ben wat betreft mijn welzijn. Dat vind ik echt een meerwaarde van je massagetherapie. Mijn rug voelt na een behandeling lekker los, soepel, en warm. De pijn is nu al een tijd weg en kan nu echt genieten van mijn pensioen. Nu kom ik bij je voor onderhoud, een APKbeurt en dat doet mij goed!

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?