Masseren bij Kanker

Kanker

Masseren bij Kanker is niet het eerste waar je aan denkt bij deze ziekte. Immers, Kanker heeft ingrijpende persoonlijke en lichamelijke gevolgen. Het kan voelen alsof je lijf en leven worden overgenomen. Je komt emotioneel in een rollercoaster en hebt allerlei vragen. Hoe verder? Wat gaat er met mij gebeuren? Misschien krijg je chemotherapie en heb je ook te dealen met de bijwerkingen zoals haaruitval, misselijkheid en neuropathie.

Daar komt ook bij dat je je in eerste instantie misschien helemaal niet ziek voelde, maar jouw lichaam dat wel is. Dat kan heel onveilig voelen want hoe kan jij je eigen lichaam nog vertrouwen? Wat kan massage bij Kanker dan eigenlijk voor je betekenen? Want ieder signaal of pijn in je lijf kan je ongerust maken. Extra spanning die je echt niet kan gebruiken. Toch?

Niet klagen maar dragen

Kanker heb je nooit alleen en heeft ook impact op de mensen in je directe omgeving. Ondanks alle lieve en oprechte aandacht kun je je heel alleen en onbegrepen voelen. Je wilt niet klagen, dus je draagt en probeert positief te blijven.

Massage: aandacht en rust in een intense periode

Stel je eens voor hoe je juist in deze periode met aandacht en zachtheid gemasseerd en aangeraakt wordt. Even niet ‘behandeld worden’ maar afstand nemen van de wereld van ziekenhuizen en contact maken met jezelf. In de massage mag je op adem komen, je gedragen voelen en weer ervaren dat jij mens bent.

Verantwoord masseren bij Kanker

Als holistisch massagetherapeut heb ik aandacht voor jou als mens en waar je op dit moment bent. Masseren bij Kanker brengt pijnvermindering, ontspanning en een moment van reflectie. Hierdoor wordt het mogelijk om het vertrouwen in je lijf weer op te bouwen. Je kunt er op rekenen dat ik als gediplomeerd therapeut bekwaam ben in diverse massagevormen. Bovendien ben ik getraind in deze specialisatie. Ik beschik over de kennis en ervaring om een professionele en veilige massage te geven aan mensen met Kanker.

Masseren bij Kanker kan worden toegepast:

  • Tijdens het behandeltraject
  • Tijdens de controleperiode na het behandeltraject
  • Indien beter worden niet meer mogelijk is

De massagevorm en duur van de behandeling stem ik af op de fase en conditie waarin jij je bevindt. Onder voorbehoud kan ik je ook op locatie (Binnen de gemeente Woerden) masseren. Hiervoor worden naast de gebruikelijke tarieven ook ambulante kosten in rekening gebracht.

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?