Het Consult

Hoe het consult verloopt

De consulten kenmerken zich doordat er écht aandacht en tijd genomen wordt voor jou en je verhaal. Het gaat immers om jou! Een consult bestaat uit een voorgesprek, de behandeling en een kort nagesprek. In het leerzame proces van inzicht en bewustwording begeleid en ondersteun ik je. 

Eerste consult

Het eerste consult van 90 minuten bestaat deels uit het
intakegesprek. Hierin worden jouw klachten, achtergronden, je hulpvraag en jouw persoonlijk behandeltraject besproken. Doorvoor geef ik advies en houd ik rekening met jouw wensen en bespreken we wat het beste bij jouw past: holistische massagetherapie, coaching of een combinatie daarvan.

Daarna volgt een voetonderzoek en voetreflexzone massage. De hiermee verkregen
informatie wordt meegenomen in het behandeltraject. Bovendien is het voor jou een weldadige en ontspannende manier om kennis
te maken met holistische massagetherapie.

Vervolgconsult

Voor een vervolgconsult kan je 60 of 90 minuten af spreken. Holistische massagetherapie en/of coaching is een proces dat ruimte en tijd nodig heeft. Daarom adviseer ik minimaal drie behandelingen. Een behandel traject bestaat gemiddeld uit vijf tot acht consulten. Aan het begin van ieder consult bespreken we samen welke behandelvorm er op dat moment nodig is. Indien nodig verwijs ik je door naar een arts of specialist.

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?