Holistische Massagetherapie

2015-2020 Alle rechten voorbehouden. Tekst en foto’s: Debbie Hoekmeijer-van der Zon.

Wat holistische massagetherapie voor jou kan doen

Stel je voor dat pijn en spanning verdwijnen en je beter in je vel zit. Stel je voor dat je daarnaast ook bewuster bent van jouw lijf, jezelf en jou behoeftes. Hierdoor krijg jij meer grip op jouw gezondheid en welzijn. Jij hebt meer energie en je lichaam voelt zoveel beter.  Bovendien ben je in staat om zonder schuldgevoel keuzes te maken die voor de verandering eens goed voor jou zijn. Dat is wat holistische massagetherapie voor jou kan doen.

Mijn massages zijn maatwerk en worden geheel op jou afgestemd. Ik ben bekwaam in veel verschillende massagevormen. Zo is er altijd wel een massage die bij je past. Kenmerkend voor mijn massages zijn:

-aandacht

-in contact

-in ‘stilte’ ervaren 

-respectvol

-rustig tempo

-jarenlange ervaring

-professionaliteit

Waarom aandacht voor heel de mens nodig is

Holistische massagetherapie onderscheidt zich van de gebruikelijke, enkel  fysiek gerichte massage. Deze therapie heeft aandacht voor heel de mens zoals: gevoelens, emoties, omgevings- en leefstijlfactoren. Waarom? Omdat jij meer bent dan alleen spieren en pezen. Onbalans binnen deze aspecten hebben eenvoudigweg invloed op hoe jij je voelt en hoe je lichaam functioneert. 

Holistische massagetherapie heeft een absolute meerwaarde omdat het bewustzijn brengt in de oorzaak van de klacht. Het helpt je om op een weldadige manier de balans tussen lichaam en geest te herstellen. 

Hoe gaat het echt met je?

Vaak denk je dat je wel weet hoe het met je is. Echter, wanneer je wordt aangeraakt is er een hele andere lichaamswaarheid voelbaar. Daartoe nodigt holistische massagetherapie uit: contact maken met je lichaam, openstellen voor hoe het echt met je gaat en wat jou raakt. Het is bewustwording van wat je lichaam jou zo graag wil vertellen.

Weer grip krijgen op je welzijn

Daarnaast begeleid ik je om het nieuw verkregen inzicht te integreren. Geheel op een manier die bij jou past. Met deze vorm van lichaamswerk leer je bovendien beter te begrijpen wat jij nodig hebt om in balans te zijn. Het is jouw investering waarmee je weer innerlijke rust gaat ervaren. Je krijgt meer grip op jouw eigen welzijn en levensgeluk.

Wat doet het

Holistische massagetherapie is iets wat je zelf moet beleven om te ervaren wat het met je doet. Holistische massagetherapie is een weldadige, aandachtsvolle manier om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te bevorderen. Het gaat om contact maken met onbewuste aspecten en wat je lijf je te vertellen heeft.

Holistische massagetherapie nodigt ook uit om op een dieper niveau contact te maken met je essentie. Hierdoor ontstaat een groter zelfbesef en het voelen van  gronding en stromende levensenergie.

Massagetherapie bij Kanker

Kanker in je leven heeft ingrijpende persoonlijke en medische gevolgen. Het kan voelen alsof je lijf en leven worden overgenomen. Je komt emotioneel in een rollercoaster en hebt allerlei vragen. Kanker heb je nooit alleen en heeft ook impact op de mensen in je directe omgeving. Je kunt je heel alleen voelen ondanks alle lieve en oprechte aandacht.

Rugmassage bij rugklachten

Massagevormen

Welke massagevorm past nu het beste bij jou? Welke massagevormen pas ik bij jouw klachten toe? Dat zijn mooie vragen want massagetherapie is heel persoonlijk. Het is van moment tot moment maatwerk. Om je een indruk te geven in welke massagevormen ik bekwaam ben heb ik ze op een rijtje gezet.

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?