Familie systemisch werk

Wat is (familie) systemisch werk?

Familie waar jij deel van uitmaakt en mee verbonden bent wordt ook wel het familiesysteem genoemd. Het familiesysteem is een liefdessysteem waarbinnen jij jouw eigen plek hebt. Verschillende dynamieken in dit systeem, zoals verlies en trauma’s, hebben op een onbewuste manier invloed op heel jouw doen en laten. 

De oorzaak van terugkerende patronen, valkuilen of fysieke klachten liggen maar al te vaak verborgen binnen het systeem van herkomst. Systemisch coachen lost niet voor je op, maar geeft inzicht in deze familie dynamieken. Inzicht brengt verandering is dikwijls direct voelbaar. Met liefdevolle aandacht is systemisch werk geïnteresseerd in de pijn van de ziel. De ziel kan je omschrijven als je liefdevolle essentie van jouw unieke zelf. Je bent bereid om te kijken naar dat wat al die tijd (onbewust) was buitengesloten en omarmd wil worden.

Wil jij:

  •  Op een dieper niveau inzicht in terugkerende fysieke klachten?
  •  Meer in je lijf aanwezig zijn en je helemaal op je plek voelen
  •  Beter begrip en grip krijgen op herhalende patronen, thema’s en valkuilen?
  •  Verandering in beweeggronden en emoties die niet uit jouzelf lijken te komen?
  •  Niet langer verantwoordelijkheden op je nemen die eigenlijk niet van jou zijn?

Dan is systemisch werk een fijne manier om je bewustwording en transformatie te brengen. Systemisch werk geeft jou direct een voelbare opluchting, ontspanning, aarding en betere energiestroom.

Systemisch werk via het lichaam

Bij systemisch werk via het lichaam lig je net als bij holistische massagetherapie comfortabel op de massagetafel. Daarbij word je ondersteunend aangeraakt. Voelend onderzoek je hoe je ziel verbonden is met je lichaam. Is een deel van jou in verbinding met een situatie uit het verleden of (overleden) familielid? Sta je op je eigen plek of voel je maar amper dat je een lichaam hebt? Kan je steun en bedding voelen vanuit het familiesysteem of heb je geleerd om alles alleen te doen? Je gaat voelen of een emotie of lading die je draagt van jou of ‘systemisch’ is. Door dit bewust te ervaren is het veel makkelijker om dit los te koppelen. Je maakt jezelf vrij om nog meer te zijn zoals je bedoeld bent te zijn.

Systemisch coachen

Systemische coachen is een individuele (familie)opstelling. Hiervoor wordt onder andere de blaadjesmethode, opstelling met poppetjes of andere voorwerpen gewerkt. Het zijn krachtige en toegankelijke methodes om zichtbaar en voelbaar te krijgen wat er vanbinnen speelt.

Je wordt uitgenodigd om van het denken naar het voelen te gaan. Zonder oordeel sta je open voor wat er in de opstelling zich aandient. Je krijgt gevoelsbelevingen die direct resoneren in je lijf. Dit maakt dat er iets transformeert in jou. Je bent in staat om met andere ogen naar de blokkade of pijn te kijken. Dit helpt jou om je liefde en energie te richten op het leven dat vóór jou ligt. Je kunt vrijer nieuwe verbindingen omarmen en jouw levenspotentieel toe eigenen. 

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?