Edelsteentherapie

Edelsteentherapie

De energie en trillingsfrequentie van edelstenen en mineralen kunnen jou heel specifieke ondersteuning, heling of energetische bescherming geven. Energetisch betekent de mate waarin een edelsteen zijn energie afgeeft en deze vrij kan stromen. Bij zowel lichamelijke klachten, emotionele onbalans en geblokkeerde levensenergie werken edelstenen mild op de innerlijke oorzaak. Edelsteentherapie is  daarom perfect te combineren met holistische massagetherapie.

Herken je dat:

-Je de lat hoog legt en weinig zelfwaardering voelt?

-Je dikwijls hoofdpijn hebt en moeite met concentratie?

-Prikkels van buitenaf je irriteren en uitputten?

-Een bepaald orgaan of chakra uit balans is?

-Je voor een bepaalde periode onder druk staat en verkrampt bent?

Dit zijn een paar voorbeelden waarbij edelsteentherapie je kan helpen om je eigenwaarde te versterken of mentaal en fysiek te ontspannen. Ook kan edelsteentherapie je helpen energieker te voelen of om jouw hartgebied te kalmeren en te verzachten. 

Edelsteentherapie: maatwerk en persoonlijk advies

Nadat je hulpvraag helder is, kijk ik allereerst wat er energetisch in onbalans is. Samen kijken we hoe edelsteentherapie het beste voor je kan werken. Bijvoorbeeld tijdens een massage. Edelstenen worden dan op of bij je lichaam geplaatst. Daarnaast geef ik advies welke edelsteen of een combinatie hiervan je voor een bepaalde periode ter ondersteuning kunt gaan dragen.

Het wordt door mijn cliënten als heel bijzonder ervaren om precies die steen te krijgen die bij hen past. Zo’n steen voelt dan al snel heel vertrouwd, als een maatje. 

Ik hoor soms mensen over edelstenen zeggen: ‘Baat het niet, dan schaadt het niet.’ Vanuit mijn jarenlange ervaring zeg ik dat dat voor edelsteentherapie niet klopt. Door onjuist gebruik van edelstenen kunnen klachten verergeren. Je wordt door mij daarom altijd goed geïnformeerd over het gebruik van edelstenen.

In de regel kan je een edelsteen of  mineraal het beste dagelijks dragen voor een periode van minimaal drie maanden. 

 

Aangesloten bij:

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?