Aromatherapie

Aromatherapie en massage

Aromatherapie heeft je veel te bieden. Zo werkt de olie van rozemarijn opwekkend, lavendel ontspannend en de geur van pepermunt helpt de toevoer van bloed naar het centrale zenuwstelsel te bevorderen. Geuren nodigen je uit om in het hier en nu te zijn, te ontspannen, te helen.

Aromatherapie kent veel fysieke werkingen namelijk; 

-Slijmoplossend 

-Krampstillend 

-Doorbloeding bevorderend 

-Spierontspannend

-Lymfe stimulerend

Herinner je je het nog?

De geur van vers gemaaid gras of het aroma van een kerstboom? Je krijgt er gelijk een gevoel bij, toch? Geuren hebben invloed op herinneringen en emoties. Zo kan aromatherapie helpen om oude blokkades weer in beweging te brengen en te helen. Aromatherapie heeft juist in combinatie met holistische massage- en edelsteentherapie een heilzame en samenhangende werking. 

Aromatherapie en levenskracht

Aromatherapie maakt gebruik van de levenskracht van diverse planten en bloemen. Moleculen uit de essentiële oliën worden via de huid en luchtwegen opgenomen. Een warme huid geeft een betere opname van de werkzame stoffen. Daarom is massage een van de meest fantastische manieren om aromatherapie werkzaam te laten zijn.

Aromatherapie helpt om jouw levenskracht op geestelijk en lichamelijk niveau te bevorderen. Ik kies de essentiële olie die het beste bij je past en die aangenaam voor je is.

Altijd 100% natuurzuivere en plantaardige olie

Heb je een sensitieve huid of ben je overgevoelig voor geur? Wil je liever geen aromatherapie? Dan masseer ik je met een mooie 100% natuurzuivere basisolie die verzachtend en beschermend voor de huid is.

 

aromatherapie Woerden

Aangesloten bij:

×

Hoi!

Heb je een hulpvraag chat met mij op WhatsApp of stuur een email naar  unclosure@xs4all.nl

× Wat is jouw hulpvraag?