Mindfulness Meditatie Visualisatie

Afbeelding bijMindfulness Meditatie Visualisatie

Mindfulness is een zijnshouding waarbij je met je volledige aandacht in je fysieke lijf bent. Vanuit een niet-oordelende, accepterende houding maak je gebruik van al je zintuigen om in het nu te zijn. Hierdoor kan je innerlijke ruimte ervaren.

Meditatie is vanuit stilte met aandacht naar binnen keren. Het is letterlijk even stilzitten bij je jezelf.  Bovendien biedt meditatie je hersenen een rustmoment.

Visualisatie is een geleide meditatie. Ik begeleid je door middel van woorden of verbeelding waardoor je jezelf, je lijf of energie vanuit een ander perspectief ervaart. Dit kan stroming en inzicht brengen.
meditatie_mindfulness_woerden
Tools

In mijn praktijk integreer ik deze technieken die prachtig aansluiten op Holistische massagetherapie. Ik reik je tevens tools aan waarmee je zelf in het dagelijks leven op praktische wijze een moment van rust en zelfreflectie kan creëren.

Ervaringen

  • Femke, horecamanager
    Ik heb me verbaasd over het feit dat de nare bijwerkingen van de chemotherapie veel minder heftig waren wanneer ik gemasseerd was

Zoeken

Aangesloten bij

Logo VBAG

RBCZ logo

Tuchtrecht Complementaire Zorg