Behandeling en aanraking

Afbeelding bijBehandeling en aanraking

In mijn praktijk gaat het ten eerste om jou. Een basis van vertrouwen en veiligheid tijdens de behandeling vind ik erg belangrijk. Ook inzicht en bewustwording spelen een belangrijke rol omdat de oorzaak van symptomen grotendeels op onbewust niveau ligt. Holistische massagetherapie betekent een compassievolle en uitnodigende aanraking om contact te maken met je lijf en gevoel. Juist hierdoor mag wat onbewust is, bewust worden. Hiertoe nodig ik je van harte uit.

Signalen en symptomen

Symptomen zijn een manier van je lichaam om je aandacht te vragen voor wat jouw opmerkzaamheid nodig heeft. Signalen als spanning, pijn of knopen in je spieren worden daarom niet ‘weg’ of ‘los’ gemasseerd. Deze worden juist benut om naar je lichaam te ‘luisteren’ en de boodschap ervan te begrijpen. Immers, wanneer jijzelf iets belangrijks te vertellen hebt wil je toch ook het liefst een serieuze luisteraar.
De kracht van holistische massagetherapie ligt in het voelen, erkennen en benoemen van dat wat er is.  Wanneer dit ruimte en acceptatie krijgt kan je energie weer stromen en komt het zelfgenezend vermogen van je lijf weer ten diepste op gang. In dit helingsproces begeleid en ondersteun ik je.

Eerste consult

Het eerste consult, bestaande uit het intakegesprek, duurt 90 minuten. We bespreken je hulpvraag en ik adviseer over eventuele vervolgconsulten. Je maakt ook kennis met holistische massagetherapie. Misschien vraag je je af welke massage je moet kiezen? Geen zorgen! Als ervaren massagetherapeut ontzorg ik je daarin omdat ik altijd de massagevorm(en) hanteer die het beste bij jou past.

VervolgconsultMassage

Voor een vervolgconsult kun je 60 of 90 minuten afspreken. Naast HOLOS massagetherapie pas ik diverse complementaire behandelvormen toe. Daarmee kan ik je hulpvraag vanuit een breed spectrum ondersteunen. Je werkt dus met één vertrouwd persoon en hoeft niet telkens bij iemand anders opnieuw je verhaal te doen. Indien nodig verwijs ik je door naar een arts of specialist.

Ervaringen

  • Ronald, timmerman
    Wat een verademing was het toen ik in jouw praktijk kwam! Heel fijn hoe jij echt aandacht voor mij had zonder een oordeel over mij te hebben

Zoeken

Aangesloten bij

Logo VBAG

RBCZ logo

Tuchtrecht Complementaire Zorg