Edelsteentherapie

Afbeelding bijEdelsteentherapie

Werken met edelstenen is jezelf leren kennen en helend tegelijk. Edelstenen bezitten een eigen trillingsfrequentie en energie. Edelsteentherapie bevorderd je bewustwordingsproces op geestelijk en lichamelijk niveau. Specifiek werken ze op vastgezette emoties en patronen die blokkerend werken op je levensenergie. Daarnaast bezitten ze reinigende, aardende en beschermende eigenschappen.

Edelsteentherapie is maatwerk

Al meer dan 15 jaar werk ik samen met edelstenen en kristallen. In mijn praktijk kijken we samen of en hoe en we de edelstenen het beste kunnen toepassen. Edelsteentherapie is net als holistische massagetherapie maatwerk. Ik kijk nauwkeurig welke steen het beste bij je proces past. Je krijgt uitleg over de werking van de steen en hoe je met de steen verzorgd. Je hoeft niet te ‘geloven’ in een edelsteen. De ervaring leert wel dat een open houding behulpzaam is zodat de kracht van de edelsteen optimaal zijn werk kan doen.  De edelstenen reinig en activeer ik voor je waardoor de werking ervan versterkt wordt.

Toepassingen edelsteenstherapie bij massage

  • Edelstenen worden tijdens massagetherapie op of rond het lichaam geplaatst.
  • Dagelijks dragen van een edelsteen ter ondersteuning van jou proces.
  • Edelsteenlegging ‘Loslaten’: gericht op loskomen van vastgezette energie.
  • Edelsteenlegging ‘Gevoel’: ondersteunt de relatie met gevoel en emoties.
  • Edelsteenlegging ‘Balans’: brengt evenwicht tussen lichaam en geest.

Edelstenen

Een edelsteenlegging begint altijd met massage. Vanuit ontspanning werken de edelstenen optimaal. Er kunnen emoties of blokkades loskomen. Misschien wil iets een plek krijgen of door jou geaccepteerd worden. Je energie kan dan weer stromen. In jouw persoonlijk ontwikkelproces spiegel en begeleid ik je.

Edelsteen dragen

Het dagelijks dragen van een edelsteen is voor veel mensen heel erg fijn. Het kan sterkend, troostend of patroon doorbrekend werken. Ook het gebruik van een edelsteen healing set helpt om je innerlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. De set is werkzaam  op verschillende lagen van jouw proces.

Ervaringen

Zoeken

Aangesloten bij

Logo VBAG

RBCZ logo

Tuchtrecht Complementaire Zorg