Aromatherapie bij massage

Afbeelding bijAromatherapie bij massage

Aromatherapie bij massage heeft je veel te bieden. Zo heeft de olie van Rozemarijn een opwekkend, Lavendel ontspannend en Sinaasappel een harmoniserend effect. De geur van een bepaalde olie kan je ook uitnodigen om in het hier en nu te zijn.

Aromatherapie en levenskracht

Aromatherapie maakt gebruik van de levenskracht van diverse planten en bloemen. Moleculen uit de essentiële oliën worden via je huid  en luchtwegen opgenomen. Aromatherapie kent ook vele fysieke werkingen zoals; slijmoplossend, krampstillend, doorbloeding bevorderend en spier ontspannende eigenschappen.  Aromatherapie bij massage helpt om jouw levenskracht op geestelijk en lichamelijk niveau te bevorderen.

Heb je een gevoelige huid of ben je overgevoelig voor geur? Dan masseer ik je met een mooie 100% natuurzuivere basisolie.

Het kiezen van de olie

  • Ik kies de essentiële olie die het beste bij je past.
  • Samen met jou kijk ik welke olie je op dat moment het meest aanspreekt.
  • Indien nodig krijg je een gebruikersflesje met aromatische olie mee ter ondersteuning van jouw proces.

Ontspanning floraHolistisch
Aromatherapie kan door de verscheidenheid aan geuren ook effect hebben op herinneringen en je emoties. Door dit brede werkingsspectrum is  aromatherapie  een verrijking binnen holistische massagetherapie.

Ervaringen

  • Marianne, gepensioneerd verpleegkundige
    Door je verschillende massagethechnieken en bewustzijnsoefeningen ben ik tot inzicht gekomen dat mijn innerlijke houding eigenlijk alles te maken had met mijn rugpijn

Zoeken

Aangesloten bij

Logo VBAG

RBCZ logo

Tuchtrecht Complementaire Zorg